DUYURULAR

<< Geri
Hukuk ve Adalet Toplantısı Son Başvuru Tarihi
08/04/2018
Değerli Meslektaşlarımız,
Kamu Hukukçuları Platformu’nun Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile birlikte 21-23 Nisan 2018 tarihlerinde düzenleyeceği HUKUK ve ADALET konulu toplantı başvurularının bu yıl doğrudan toplantı mekanındaki tesise (Doğa Tatil Köyü’ne) yapılacağını daha önce duyurmuştuk.
Doğa Tatil Köyü yönetimi, tesise toplantımız için yapılan başvurulara öncelik vermekte ve indirimli fiyat uygulamaktadır. Ancak, toplantı tarihi 23 Nisan nedeniyle üç günlük tatile denk geldiğinden, toplantı dışında da tesise rezervasyon başvuruları artmıştır. Doğa Tatil Köyü yönetimi, Hukuk ve Adalet konulu toplantımıza katılacak meslektaşlarımızın bir sorunla karşılaşmamak için, başvurularını 10 Nisan 2018 Salı akşamına kadar yapmalarını beklemektedir.
Hukuk ve Adalet konulu toplantımıza katılım bakımından son başvuru tarihinin dikkate alınarak hareket edilmesi, çıkabilecek pek çok sorunu önleyecektir.
 
Toplantıda görüşmek dileğiyle,
Sevgi ve saygılarımızla
 
Prof. Sultan Üzeltürk
Prof. Oktay Uygun
 
(Not: Toplantıya bildiri sahibi, yorumcu ve oturum başkanı sıfatıyla katılanların rezervasyonları toplantı düzenleme kurulu tarafından yapılmıştır.)
 
Doğa Tatil Köyü için rezervasyon, telefon veya e-posta ile yapılmaktadır.
Tel: 0216.7112020
E-posta:
doga.reception@yeditepe.edu.tr

Tesise girişler 20 Nisan Cuma öğleden sonra, tesisten çıkışlar 23 Nisan Pazartesi öğlen yapılacaktır. Üç gece tam pansiyon konaklama için, tesis, katılımcılarımıza indirim uygulamaktadır. Konaklama ücretine oda, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri dahildir. İndirimli fiyatlar şöyledir:
 
Tam Pansiyon Kişi Başı Günlük Ücret
Tek Kişilik Oda 245 TL
İki Kişilik Oda 175 TL
Üç Kişilik Oda 165 TL
Dört Kişilik Oda 155 TL
 
Üç günlük tam pansiyon ücretler de şöyledir:
 
Tam Pansiyon Kişi Başı Üç Günlük Ücret
Tek Kişilik Oda 735 TL
İki Kişilik Oda 525 TL
Üç Kişilik Oda 495 TL
Dört Kişilik Oda 465 TL
 
Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013