DUYURULAR

<< Geri
KHP Altıncı Toplantısı için İade İmkanı Bulunmayan Uçak Bileti Almış Üyelerimiz Hakkında
19/11/2016
KHP VI toplantısının Kıbrıs’ta yapılacağına güvenerek erken bilet almış olan KHP üyelerinin dikkatine
 
Değerli meslektaşlarımız,
 
2011 yılında Kıbrıs’ta yaptığımız ikinci toplantımızda katılımcıların iki gecelik konaklamaları YDÜ tarafından karşılanmıştı. Altıncı toplantımızı gerçekleştirmek üzere Eylül başında YDÜ’ye sunduğumuz yeni projemizde, konaklamaların yine YDÜ tarafından karşılanması talebi mevcuttu. Bu talebimiz Ekim ayının ikinci yarısına kadar herhangi bir itirazla karşılaşmadı. Biz de, bunun üzerine, sizlere gönderdiğimiz  çağrı yazımızda, iki gecelik konaklamanın YDÜ tarafından karşılanacağını, uçak giderlerinin katılımcılara ait olduğunu, bu giderlerin makul ölçüde kalabilmesinin erken bilet alımına bağlı olduğunu bildirdik. Ancak çok daha  sonraki bir tarihte, üniversite yetkilileri bize, bildiri sahipleri  ve yorumcular dışında kalan katılımcıların konaklama giderlerini üstlenemeyecekleri bilgisini verdiler. Sorunu alternatif önerilerle çözmeye çalıştık ve buna bağlı olarak 23 Ekim 2016 tarihli duyurumuzla, konaklama durumu açıklığa kavuşuncaya kadar meslektaşlarımızın uçak biletlerini almakta acele etmemelerini rica etmek zorunda  kaldık.
 
Bununla birlikte, uçak biletini 23 Ekim tarihli duyurumuzdan önce almış bulunan meslektaşlarımız olabilir.  Bu biletlerden  iade imkânı bulunmayanların giderlerini karşılamak istiyoruz. Adını vermek istemeyen bir sponsor bu konuda bize yardımcı olacak.
 
23 Ekim 2016 tarihinden önce bilet almış bulunan meslektaşlarımızın,  iade imkanı olamayan bilet bilgilerini banka hesap numaralarıyla birlikle 30 Kasım 2016’ya kadar e posta yoluyla bize göndermeleri halinde, yaptıkları harcamalar kendilerine iade edilecektir.
 
İletişim adreslerimiz: 
info@kamuhukukculari.org   -   khp_2013@yahoo.com.tr
 
KHP Girişim ve İcra Kurulu

Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013