DUYURULAR

<< Geri
IV. Toplantı Katılımcılarının Listesi
23/09/2013
Değerli meslektaşlarımız,
 
8-9 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara'da düzenleyeceğimiz HUKUK GÜVENLİĞİ başlıklı toplantıya katılacağınızı bildirmenizden büyük memnuniyet duyduk.
 
Platformumuzun sürekli çalışan bir sekreteryası olmadığından, katılım beyanınızı aldığımıza dair sizleri bilgilendirmemizde bazı aksaklıklar olduğunun farkındayız. Yeni açılan web sitemizin bu eksikliği gidereceğini ve iletişimimizi daha sağlıklı kılacağını ümit ediyoruz.
 
Bundan böyle toplantılarla ilgili iletişimimizi ağırlıklı olarak web sitesi üzerinden gerçekleştireceğimiz için lütfen web sitemizdeki duyuruları takip ediniz ve 2013 toplantısı kısmında "Tartışmacılar" başlığı altında verilen listeden adınızı kontrol ediniz.
 
IV. Toplantı veya genel olarak Platformumuzun faaliyetleri ile ilgili sorularınızı bize iletebilir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bunun için sitemizdeki formları kullanabilirsiniz.    
 
Ankara'da konaklama talebinde bulunan katılımcıların otel rezervasyonlarına ilişkin bilgiler ve kesinleşen listeler sitemizde daha sonra duyurulacaktır. 

Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013