DUYURULAR

<< Geri
Dördüncü Toplantı için Davet Yazısı
05/07/2013
Değerli Meslektaşlarımız,
 
Kamu Hukukçuları Platformu’nun (KHP) dördüncü toplantısının, 8 - 9 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşeceğini sizlere bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu amaçla hazırladığımız proje taslağı Ankara Barosu’nca kabul edilmiştir. Başta Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU olmak üzere Baro Yönetimine teşekkür ediyoruz. Toplantımızın ana başlığı “Hukuk Güvenliği” olarak belirlenmiştir. Alt başlıklar ve bildiri sahipleri sunum sırasına göre aşağıdaki gibidir. (Başlıklar daha sonra bildiri sahiplerince somutlaştırılabilir):

 
1) Yrd. Doç. Selda ÇAĞLAR
     “Hukuk Devleti Açısından Hukuki Belirlilik -  Hukuk Güvenliği İlişkisi”
 
2) Doç. Dr. Tuğrul KATOĞLU
                  “Ceza Hukuku ve Uygulamasında Hukuk Güvenliği”
 
3) Doç. Dr. Funda BAŞARAN YAVAŞLAR
     “Vergi Hukukunda Hukuk Güvenliği”
 
Bu bildirilerin ilk metinleri, her zamanki gibi toplantıdan bir ay kadar önce katılım beyanında bulunan arkadaşlarımıza ulaşmış olacak.
 
Ankara Barosu’nca benimsenmiş bulunan projemize göre: 07 ve 08 Kasım 2013 akşamı olmak üzere iki günlük konaklama gideri, toplantı süresince verilecek yemek vb. giderler,  Ankara Barosu’nca karşılanacak. Ancak, yol giderleri ne yazık ki kısmen de olsa karşılanamıyor. Bu konuda uçakla gelecek arkadaşlarımızın giderlerini makul ölçüde tutmaları, ancak erken bilet alma yoluyla mümkün olabilir. Ayrıca Ankara’ya eşleriyle birlikte gelecek olanların, eşleriyle ilgili konaklama ek giderlerinin de kendilerince karşılanması gerekmektedir. Konaklama giderlerini en aza indirmek üzere Ankara’da özel konaklama olanağına sahip arkadaşlarımızın, bu imkânı kullanmalarını rica ediyoruz. Ayrıca, aynı odada kalmayı gönüllü kabul edip bize bildiren arkadaşlarımızın, toplantının organizasyonuna büyük kolaylık ve  katkı sağlamış olacaklarını da belirtmek isteriz. Konuşmaların banda alınması, bant çözümleri ve yayın aşamalarının tüm giderleri Ankara Barosu’nca karşılanacaktır.
 
 Toplantı hazırlıklarının doğru planlanabilmesi için, arkadaşlarımızın en geç 26 Temmuz 2013 tarihine kadar toplantıya katılıp katılmayacakları bilgisini KHP_2013@yahoo.com.tr adresine; bir örneğini de cc olarak oktayuygun@yahoo.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.
 
Adres listemizi elimizden geldiği ölçüde güncelleştirmeye çaba gösterdik. Ama internet sayfalarının güncellemelerindeki gecikmelerden ya da bu sayfalara yansıtılmamış olan değişikliklerden dolayı bazı adreslere ulaşamamış olmamız büyük olasılık dahilindedir. Bu nedenle sizlerden ricamız, toplantımızın duyurusunu kendi fakültenizde/kurumunuzda kendi olanaklarınızla bir kez daha ilgili meslektaşlarımıza iletmenizdir.
 
KHP Dördüncü toplantısına katılmanız bizleri mutlu edecektir. Selam, sevgi ve saygılarımızla. 05.07.2013
 
 
Prof. Dr. Fazıl Sağlam  -  Prof. Dr. Oktay Uygun
Kamu Hukukçuları Platformu Girişim ve İcra Kurulu Adına
Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013