DUYURULAR

<< Geri
Dördüncü Toplantının Programı Kesinleşti.
20/09/2010
Değerli meslektaşlarımız,
8-9 Kasım 2013 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştireceğimiz “Hukuk Güvenliği” konulu dördüncü toplantımızın programı kesinleşmiştir. Program içeriğine web sitemizin ana sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
İki günlük toplantımızın akademik boyutu dört bölümden oluşmaktadır. Sırasıyla, 1) Bildiriler, 2) Yorumlar, 3) Tartışma, 4) Değerlendirme.
 
Bildirler ve yorumlar bölümünde hukuk güvenliği konusu anayasa hukuku, idare hukuku, ceza hukuku ve mali hukuk açısından incelenecektir. Tartışma bölümünde katılımcılarımızın soru, değerlendirme, yorum ve eleştirileriyle konuyu farklı hukuk disiplinleri açısından ele alarak toplantımızı daha da zenginleştireceğine inanıyoruz.
 
Bildiri sahipleri, yorumcular, katılımcılar ve dinleyicilerin toplantılara katkısını düzenleyen kurallar için sitemizde yer alan “Toplantı Yönetim Yönergesi”ne bakabilirsiniz.
 
Kamu Hukuku Platformu toplantılarının bir özelliği de, kamu hukukçularının tanışmasına vesile olmasıdır. Bu amaçla toplantıda verilen çay-kahve araları 30’ar dakika, ogle yemeği birbuçuk saat olarak belirlenmiştir. İlk günün akşamı için düzenlenen kokteylin de meslektaşlarımızın tanışmasına, görüş alışverişinde bulunmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz.
Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013